Besiktningsingenjör brandlarm och /eller sprinkler

Dags för en ny utmaning? Får vi fresta med en tjänst i vårt  dotterbolag till Bengt Dahlgren Brand & Risk – ett av Sveriges största konsultföretag inom Brand och Sprinkler? […]

Yrkesområde: Brand & Risk Sprinkler
Ort: Borås Göteborg Jönköping Linköping malmö Östersund Skövde Stockholm
Sista ansökan: 2017-04-30

Besiktningsingenjör brandlarm och /eller sprinkler

Dags för en ny utmaning? Får vi fresta med en tjänst i vårt  dotterbolag till Bengt Dahlgren Brand & Risk – ett av Sveriges största konsultföretag inom Brand och Sprinkler?

Vem är du?

Du är etablerad besiktningsingenjör inom brandlarm eller sprinkler sedan minst 5 år. Du lockas av att bidra till att bygga upp ett nytt företag utan invanda hjulspår och arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt, ta ansvar för din beläggning och har god ordning när det kommer till den administrativa delen av arbetet.

Som person har du ett ödmjukt och hjälpsamt förhållningssätt. Du ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare inom Bengt Dahlgren.

Följande ser vi som meriterande:

  • Mer än en behörighet inom brandlarm, sprinkler och gassläck.
  • Du kan mer än besiktning, har t.ex. erfarenhet av projektering, kan hålla kurser/föreläsningar, SBA, skriva brandskyddsdokumentationer o.s.v.

Du är verksam inom någon av regionerna Göteborg/Västsverige, Stockholm, Örebro/Värmland eller Skåne. Placeringsort är på något av våra kontor runt om i landet.

Din kommande arbetsgivare

Bengt Dahlgren Brand & Risk Besiktning AB är ett dotterbolag i Bengt Dahlgrenkoncernen. Företaget är certifierat av SBSC som besiktningsfirma brandskyddsanordningar enligt SBF 1003.

Bengt Dahlgren Brand & Risk är ett av Sveriges största konsultföretag inom brand och sprinkler med ca 90 medarbetare på totalt 9 olika orter. Vi är ofta med i de stora, uppmärksammade, komplexa uppdragen som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi erbjuder dig utmaningarna som får dig att växa! Självklart vill vi att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi i år blivit utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en andraplats!

Hos Bengt Dahlgren blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För information om tjänsten att kontakta gärna Mattias Ringblom tel 031 720 26 78.

För mer information om företaget besök oss på www.bengtdahlgren.se

Ansök här