Byggingenjörer med ett intresse för brandskydd

Vi söker byggingenjör eller motsvarande med minst tre års erfarenhet från projektering inom byggbranschen, tex konstruktion, arkitektur, VVS, el eller liknande. Alternativt söker vi dig med erfarenhet från entreprenörssidan, t.ex. […]

Yrkesområde: Brand & Risk
Ort: Göteborg Linköping
Sista ansökan: 2017-05-05

Byggingenjörer med ett intresse för brandskydd

Vi söker byggingenjör eller motsvarande med minst tre års erfarenhet från projektering inom byggbranschen, tex konstruktion, arkitektur, VVS, el eller liknande. Alternativt söker vi dig med erfarenhet från entreprenörssidan, t.ex. som platschef, arbetsledare eller motsvarande. Vi riktar oss till en driven person med ett intresse för brandskydd som är nyfiken på och redo att utvecklas inom brandprojektering.

Vem är du?

Som person är du engagerad, nyfiken och driven. Du är snabb på att förstå logiska samband och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du har en utpräglad förmåga att använda dina kunskaper i ett helhetsperspektiv och tänka i stora penseldrag. Du har ett ödmjukt och hjälpsamt förhållningssätt och en förmåga att kompromissa. Självklart har du ett starkt engagemang i ditt arbete och en naturlig fallenhet för service. Om du känner igen dig i den här beskrivningen så vill vi gärna att du blir en i gänget av brandkonsulter hos oss på Bengt Dahlgren.

Din kommande arbetsgivare

Bengt Dahlgren är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Bygg&Fastighet, Energi&Miljö och Brand&Risk. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med cirka 500 andra specialister

Nu söker vi en kollega till vår verksamhet Brand&Risk. Inom Brand&Risk är vi ca 100 medarbetare på totalt 9 olika orter med många års samlad brandingenjörskompetens och därtill kunskaperna från våra erfarna sprinkleringenjörer. Vi är ofta med i de stora, uppmärksammade, komplexa uppdragen som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi erbjuder utmaningarna som får dig att växa!. Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen att söka.

Självklart vill vi att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi under förra året blev utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en tredjeplats!

Ansök nu!

Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdag 5 maj 2017. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För information om tjänsten välkommen att kontakta Andreas Reuterberg 031 720 25 08.

För mer information om företaget välkommen att besöka oss på www.bengtdahlgren.se

 

Ansök här