Erfarna konstruktörer inom VVS

Vi vänder oss till dig som har en relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet inom VVS installation.

Yrkesområde: VVS-Projektering
Ort: Linköping
Sista ansökan: 2017-05-31

Erfarna konstruktörer inom VVS

Vi vänder oss till dig som har en relevant utbildning och ett antal års erfarenhet inom VVS projektering. Du jobbar idag som senior konstruktör/projektör eller motsvarande inom VVS. Du är van att driva projekt självständigt, ta egna initiativ och stötta andra i deras arbete och du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!

Vi söker dig som vill arbeta på vårt Linköpingskontor. Tillsammans med ca 20 kollegor i Linköping har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du ihop med branschens ledande profiler. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare. Hos oss är du inte en i mängden, hos oss är du nischad inom det du själv brinner för och det du gör bäst. Möjligheterna till erfarenhetsutbyte och arbete i en stimulerande miljö är stor.

Vem är du?

Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Din framtida arbetsgivare

En ledande teknik aktör, med utgångspunkt i vårt tekniska kunnande vill vi fortsätta att utveckla vår verksamhet kopplat till kvalitet i byggprocessen genom unik tekniskt kunnande ihop med en bra kundrelation och affärssinne. I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med drygt 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

Intervjuer sker löpande. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.
För mer information om tjänsten kontakta Sören Karlsson 013- 465 89 90

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Ansök här