Uppdragsansvarig inom Energi- och kylteknik

Vi söker dig som idag arbetar som uppdragsansvarig eller handläggare med inriktning Energi- och Kylteknik eller VVS.

Yrkesområde: Energi & Miljö
Ort: Göteborg
Sista ansökan: 2017-05-31

Uppdragsansvarig inom Energi- och kylteknik

Vi söker dig som idag arbetar som uppdragsansvarig eller handläggare med inriktning Energi- och Kylteknik eller VVS. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom branschen och eget kundansvar. Du har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning eller motsvarande och en lång erfarenhet inom branschen. Du har dokumenterad erfarenhet av utredning och projektering av kyl- och värmepumpsanläggningar i exempelvis kontor, idrottsanläggningar, logistikanläggningar, köpcentra, datorhallar, storkök, industribyggnader, skolor och/eller vårdbyggnader.

Som Uppdragsansvarig medverkar du till att driva, styra och leda våra projekt genom alla faser, från idé till förvaltning. I rollen kan du medverka i såväl tidiga skeden som utredningar, projektering och produktion fram till överlämnandet och förvaltningsskedet. Du har mångårig erfarenhet och kompetens från bygg- och installationsområdet. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten, vid kundkontakt, i utvecklingsarbete samt vid marknadsaktiviteter. Till din hjälp har du bolagets och koncernens övriga specialister inom alla våra verksamhetsområden.

Vem är du

Förutom din ingenjörskompetens är du som person både drivande, uthållig och resultatorienterad. Du har både erfarenhet av och en god förmåga att leda andra. Vi ser gärna att du är van att ta egna initiativ, har lätt för att samarbeta med andra och samtidigt har du en god planerings- och organisationsförmåga. Ditt stora engagemang i energi och miljöfrågor kopplade till bygg- och fastighetsbranschen gör att du kan och tar ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Självklart har du god branschkunskap, med fokus på kyl- och värmepumpsteknik, och har ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Hos oss har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt! Genom att vi arbetar i projektform får du ständigt nya möjligheter till kreativa samarbeten med arbetskollegor från våra olika kontor. Samtidigt har du alltid din bas på den egna hemmaplanen. På hemmaplan ingår du som en av Göteborgsbolagets ca 150 medarbetare. Tillsammans med övriga ca 500 kollegor i koncernen är du en del av ett företag med stor kompetens inom vår bransch

Du kommer att kunna utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed känna dig stark inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi förra året blev utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en andraplats!

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Temp-Team i Sverige AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Christian Persson på telefon 0704 23 96 35.

För mer information vänligen kontakta Urban Håkansson tel. 031-720 25 63, eller personalchef Agneta Lundén-Hjält tel. 031-720 25 92. Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

Ansök här