Erfaren Energisamordnare

Du förväntas jobba som uppdragsansvarig med beräkningar, analyser och utredningar för bl.a. energi, inomhusklimat och dagsljus, där du har praktisk erfarenhet av att använda beräkningsverktyg såsom IDA ICE, VIP-Energy, Velux etc.

Yrkesområde: Energi & Miljö
Ort: Göteborg
Sista ansökan: 2017-05-31

Erfaren Energisamordnare

Vi söker dig som har minst 5 års relevant branscherfarenhet. Du förväntas jobba som uppdragsansvarig med beräkningar, analyser och utredningar för bland annat energi, inomhusklimat och dagsljus – där du har praktisk erfarenhet av att använda beräkningsverktyg såsom IDA ICE, VIP-Energy, Velux etc. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med miljöcertifieringssystem samt har en egen kundkrets. Du har en god förståelse för byggnaden och dess tekniska funktioner likväl som för byggprocessen i sin helhet. Tillsammans med en handläggande energi- & miljöingenjör bildar du ett vinnande team vilket uppfyller våra kunders visioner.

Du har förmågan att driva, styra och leda projekt genom alla faser då du medverkar vid såväl tidiga skeden som i utredningar, projektering och produktion fram till överlämnandet och förvaltningsskedet. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten, vid kundkontakt, i utvecklingsarbete samt vid marknadsaktiviteter.

Hos oss har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt! Genom att vi arbetar i projektform får du ständigt nya möjligheter till kreativa samarbeten med arbetskollegor från våra olika kontor. Samtidigt har du alltid din bas på den egna hemmaplanen. På hemmaplan ingår du som en av Göteborgsbolagets ca 140 medarbetare. Tillsammans med övriga kollegor i koncernen är du en del av ett företag med stor kompetens inom vår bransch.

Medarbetarna inom Energi & Miljö är certifierade i flera av de miljöcertifieringssystem som finns på marknaden idag såsom Miljöbyggnad, BREEAM, LEED, Green Building och Svanen.

Vem är du?
Förutom din ingenjörskompetens är du som person både drivande, uthållig och resultatorienterad. Du har både erfarenhet av och en god förmåga att leda andra. Vi ser gärna att du är van att ta egna initiativ, har lätt för att samarbeta med andra och samtidigt har en god planerings- och organisationsförmåga. Ditt stora engagemang i energi- och miljöfrågor kopplade till bygg- och fastighetsbranschen gör att du kan och tar ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs.

Vi erbjuder
När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed känna dig stark inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi förra året blev utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en andraplats!

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Temp-Team i Sverige AB.  För mer information är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Christian Persson på telefon 0704 23 96 35.

För mer information vänligen kontakta Jennie Ekbom 031-720 25 60, eller personalchef Agneta Lundén-Hjält 031-720 25 92. Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

Ansök här