Erfarna VVS-ingenjörer/Projektledare till Växjö

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör/projektledare inom VVS och har erfarenhet av att driva […]

Yrkesområde: VVS-Projektering
Ort: Växjö
Sista ansökan: 2017-10-31

Erfarna VVS-ingenjörer/Projektledare till Växjö

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör/projektledare inom VVS och har erfarenhet av att driva hela eller delar av projekt. Vi ser gärna att du har ett befintligt kundnätverk i Växjöregionen eller har en personlig anknytning till staden. Du är prestigelös och är van att jobba i grupp. Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!
Här har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du i och leder stora som små projekt som kräver hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Hos oss har du alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens. Dels genom vår aktiva roll i utbildningsfrågor, dels genom att kunskaper aktivt byggs upp genom internutbildning och projektarbete.

Vem är du?

Du är van att ta egna initiativ och du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Är du dessutom intresserad och kunning inom IT och Cad är det ett plus. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer. Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Din framtida arbetsgivare

Vi är det självklara valet för kunder och medarbetare. Med utgångspunkt i vårt tekniska kunnande vill vi fortsätta att utveckla vår verksamhet kopplat till kvalitet i byggprocessen genom unikt tekniskt kunnande ihop med en bra kundrelation och affärssinne.

På Bengt Dahlgren i Växjö är vi ett gäng engagerade VVS-ingenjörer med hög teknisk kompetens som hjälper våra kunder med deras behov inom såväl offentlig förvaltning som industri och bostäder.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du dessutom kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

Intervjuer sker löpande. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För mer information v.v. kontakta kontorschef Boel Holmstedt på tel: 0470-731890 eller personalchef Agneta Lundén-Hjält 031-720 25 92. Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

Ansök här