KALKYLATOR VVS

Vi är inne i skede ett med stor efterfrågan på våra tjänster och skall utöka vår kalkylavdelning med en person. För att lyckas i rollen som kalkylator ser vi gärna […]

Yrkesområde: Kalkyl VVS-Projektering
Ort: Göteborg
Sista ansökan: 2017-08-31

KALKYLATOR VVS

Vi är inne i skede ett med stor efterfrågan på våra tjänster och skall utöka vår kalkylavdelning med en person.

För att lyckas i rollen som kalkylator ser vi gärna att du arbetat med VVS-projektering, som entreprenör eller kanske arbetar du med kalkyler idag. Du skall ha sinne för siffror, vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och kunna ha många bollar i luften. Noggrannhet är en viktig egenskap.

I arbetsuppgifterna ingår att göra kalkyler i alla skeden. Alltifrån tidiga programkalkyler till att räkna på förfrågningsunderlag. Vi granskar även PM, ändrings- och tilläggsarbeten.

I urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och stort engagemang.

Om oss
I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Har du frågor om tjänsten kontakta Tina Hering, ansvarig kalkylator, tina.hering@bengtdahlgren.se

Ansök här