Avdelningschef projektering VVS till Malmö

Vi är inne i ett spännande utvecklingsskede för att ytterligare utveckla vår verksamhet. Som avdelningschef medverkar du och utvecklar oss vidare i riktning att vara ”det självklara valet för  medarbetare […]

Yrkesområde: Installation VVS-Projektering
Ort: malmö
Sista ansökan: 2017-05-31

Avdelningschef projektering VVS till Malmö

Vi är inne i ett spännande utvecklingsskede för att ytterligare utveckla vår verksamhet. Som avdelningschef medverkar du och utvecklar oss vidare i riktning att vara ”det självklara valet för  medarbetare och kunder”. I befattningen som avdelningschef ansvarar du  för ett team med ca 10 medarbetare. Förutom medarbetaransvar ingår budgetansvar för teamet samt att leda teamet mot uppsatta mål enligt handlingsplan. Du har också ansvar för rekrytering samt beläggning och resursplanering av uppdragen. I ditt arbete ingår även att upprätthålla och skapa goda kundrelationer samt att arbeta med teknisk rådgivning inom verksamhetsområdet. En del av tiden arbetar du även i projekt inom VVS/ Styr då vi ser närheten till kund som mycket viktig. Du rapporterar direkt till kontorschefen inom bolaget.

För att bli framgångsrik ser vi gärna att du har ledaregenskaper och är van att ta ansvar. Är du ledare idag ser vi det som positivt. Du är en person som fattar beslut, du är drivande och tillgänglig, en person med skinn på näsan och med ett helhetstänk. Tidigare erfarenhet från uppdragsledning inom projekteringsuppdrag inom verksamhetsområdet Installation.

I urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter en god kommunikationsförmåga, stort engagemang och nytänkande och en förmåga att skapa goda relationer såväl bland medarbetare som med kunder.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 400 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Temp-Team i Sverige AB .

För mer information är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Christian Persson, tel 070-423 96 35 christian.persson@bengtdahlgren.se

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt

Ansök här