Riskhanteringschef

Bengt Dahlgren vill ytterligare stärka sin position på marknaden och söker därför en Riskhanteringschef till vår Brand & Risk verksamhet. Det kommer att finnas möjlighet att ingå i ledningsgruppen och […]

Yrkesområde: Brand & Risk
Ort: Göteborg malmö Stockholm
Sista ansökan: 2017-05-31

Riskhanteringschef

Bengt Dahlgren vill ytterligare stärka sin position på marknaden och söker därför en Riskhanteringschef till vår Brand & Risk verksamhet. Det kommer att finnas möjlighet att ingå i ledningsgruppen och ansvara för en egen avdelning med tillgång till samtliga våra ca 30 st. civilingenjörer i riskhantering. Initialt innefattar tjänsten inget personalansvar men på sikt tror vi att det är en naturlig utveckling. Stort fokus kommer att ligga på strategin kring hur Bengt Dahlgren ska stärka sin position inom riskhantering på marknaden. Vi ser helst att du har placering på något av våra större kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö men med hela Sverige som marknad.

Vem är du?

Som person är du engagerad och driven med ett stort kontaktnät. Du har minst 5 års erfarenhet med tidigare erfarenhet inom ledande befattning med uppdragsansvar. Du har tidigare erfarenhet inom större riskhanteringsuppdrag eller MKB-uppdrag vilket innebär att du själv kan ta dig an större uppdrag och leda en grupp av experter och handläggare. Då rollen innefattar marknadsarbete har du tidigare erfarenhet av anbudsarbete mot såväl offentliga som privata aktörer.

Din kommande arbetsgivare

Bengt Dahlgren är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Inom verksamheten Brand & Risk är vi ca 100 medarbetare varav ca 30 civilingenjörer inom riskhantering.

Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med cirka 500 andra specialister Vi är ofta med i de stora, uppmärksammade, komplexa uppdragen som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi erbjuder dig utmaningarna som får dig att växa. Hos oss har du stora möjligheter att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Självklart vill vi att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi i förra året blev utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en tredje plats!

 

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Temp-Team i Sverige AB, rekryteringskonsult Christian Persson på telefon 0704 23 96 35.

För mer information om tjänsten välkommen att kontakta VD Per-Anders Marberg 031-720 25 46 eller avdelningschef Peter Sellberg 08-588 88 113.

För mer information om företaget välkommen att besöka oss på www.bengtdahlgren.se

 

Ansök här