Specialist brandtekniska analyser

Är du brandingenjör som tycker om att lösa problem och som vill kunna fördjupa dig i beräkningar och analyser i komplexa och spännande byggprojekt?

Yrkesområde: Brand & Risk
Ort:
Sista ansökan: 2017-08-31

Specialist brandtekniska analyser

Är du brandingenjör som tycker om att lösa problem och som vill kunna fördjupa dig i beräkningar och analyser i komplexa och spännande byggprojekt?

Vi vill förstärka Bengt Dahlgrens analysgrupp med spetskompetens inom analytisk dimensionering i samband med brandskyddsprojektering. Placeringsort är på något av våra kontor runt om i landet.
Det här är en specialistroll där ditt arbete fokuseras mot analytisk dimensionering. Du kommer vara med och spåna idéer i tidiga skeden, genomföra analyser och handleda andra ”analytiker”. Rollen innebär också att tillsammans med andra analysexperter utveckla Bengt Dahlgrens arbete med brandtekniska analyser. Du fungerar som bollplank och rådgivare till kollegor inom hela företaget.

Vem är du?
Du har goda eller mycket goda kunskaper om analytisk dimensionering och du kan arbeta självständigt. Du har flera års erfarenhet av brandteknisk projektering.

Din förmåga och vilja att förklara, förmedla kunskaper till andra är något vi skattar högt. Om du har forskningserfarenhet på området är det meriterande. Det är också utmärkt om du har en skicklighet att i tidiga skeden se potentialen för olika utformningar genom en kombination av kreativitet och erfarenhet. Du gillar och inser värdet i att vara med och stödja dina medarbetare med idéer och tankar.

Som person har du ett ödmjukt och hjälpsamt förhållningssätt samt en förmåga att kompromissa. Du har en fallenhet för att använda dina kunskaper i ett helhetsperspektiv och tänka i stora penseldrag. Du är snabb på att förstå logiska samband och triggas av att ta till dig ny kunskap.

Din kommande arbetsgivare
Bengt Dahlgren Brand & Risk är ett av Sveriges största konsultföretag inom brand och sprinkler med ca 85 medarbetare på totalt 9 olika orter. Det interna kontaktnätet innebär utbyte med bl.a. ca 350 års samlad brandingenjörskompetens och därtill kunskaperna från våra erfarna sprinkleringenjörer. Vi är ofta med i de stora, uppmärksammade, komplexa uppdragen som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi erbjuder dig utmaningarna som får dig att växa! Vi ingår som ett av 6 bolag i Bengt Dahlgren koncernen. Här blir du kollega med cirka 450 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Självklart vill vi att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi i år blivit utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en andraplats!

 

Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdag 31 oktober 2016. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För information om tjänsterna och analysgruppen välkommen att kontakta
Cedrik Persson tel. 040 635 17 21.

För mer information om företaget välkommen att besöka oss på www.bengtdahlgren.se

Ansök här