Erfaren uppdragsansvarig med erfarenhet av miljöcertifiering av byggnader

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom Väg och Vatten, byggnadsingenjör eller liknande och fler än 5 års relevant branscherfarenhet.

Yrkesområde: Energi & Miljö
Ort: Göteborg
Sista ansökan: 2017-05-31

Erfaren uppdragsansvarig med erfarenhet av miljöcertifiering av byggnader

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom Väg och Vatten, byggnadsingenjör eller liknande och minst 5 års relevant branscherfarenhet. Du är certifierad miljöbyggnadshandläggare och har praktisk erfarenhet från miljöcertifieringsarbete avseende nybyggnation och/eller befintliga byggnader. Om du har arbetat med Svanen, BREEAM och/eller LEED så är detta ytterligare meriterande. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av att använda beräkningsverktyg så som IDA_ICE, VIP-Energy, Velux etc.

Du har god förståelse för byggnaden och dess tekniska funktioner likväl som för byggprocessen i sin helhet. Tillsammans med en handläggande energi & miljöingenjör bildar du ett vinnande team vilket uppfyller våra kunders visioner.

Hos oss har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt! Genom att vi arbetar i projektform får du ständigt nya möjligheter till kreativa samarbeten med arbetskollegor från våra olika kontor. Samtidigt har du alltid din bas på den egna hemmaplanen. På hemmaplan ingår du som en av Göteborgsbolagets ca 140 medarbetare. Tillsammans med övriga kollegor i koncernen är du en del av ett företag med stor kompetens inom vår bransch.

Vem är du
Förutom din ingenjörskompetens är du som person både drivande, uthållig och resultatorienterad. Du har både erfarenhet av och en god förmåga att leda andra. Vi ser gärna att du är van att ta egna initiativ, har lätt för att samarbeta med andra och samtidigt har du en god planerings- och organisationsförmåga. Ditt stora engagemang i energi och miljöfrågor kopplade till bygg och fastighetsbranschen gör att du kan och tar ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs.

Vi erbjuder
När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed känna dig stark inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Temp-Team i Sverige AB.  För mer information är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Christian Persson på telefon 0704 23 96 35.

För mer information vänligen kontakta Camilla Armstrong 031-7202505  eller personalchef Agneta Lundén-Hjält 031-720 25 92. Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

 

 

Ansök här