Uppdragsansvarig inom El och Tele till Göteborg

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och mångårig erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som uppdragsansvarig eller motsvarande inom El och Tele. Är […]

Yrkesområde: Elprojektering
Ort: Göteborg
Sista ansökan: 2017-08-31

Uppdragsansvarig inom El och Tele till Göteborg

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och mångårig erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som uppdragsansvarig eller motsvarande inom El och Tele. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!

Vi söker dig som vill arbeta på vårt Göteborgskontor inom vår nystartade verksamhet El och Tele.  Tillsammans med vår ansvarige för El och Tele samt ca 150 kollegor i Göteborg har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter
Hos oss arbetar du i stora och prestigefyllda projekt ihop med branschens ledande profiler. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare. Dels genom vår aktiva roll i utbildningsfrågor, dels genom att kunskaper aktivt byggs upp genom internutbildning och projektarbete. Hos oss är du inte en i mängden, hos oss är du nischad inom det du själv brinner för och det du gör bäst. Möjligheterna till erfarenhetsutbyte och arbete i en stimulerande miljö är stor.

Vem är du?
Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets.

Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer. Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Din framtida arbetsgivare
Den ledande teknikaktören som är mitt inne i processen att kunna erbjuda tjänster och en arbetsmiljö som ingen tidigare gjort. Vi är det självklara valet för kunder och medarbetare. Med utgångspunkt i vårt tekniska kunnande vill vi fortsätta att utveckla våra verksamhet kopplat till kvalitet i byggprocessen genom unik tekniskt kunnande ihop med en bra kundrelation och affärssinne.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med ca 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

Intervjuer sker löpande. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För mer information om tjänsten kontakta Åke Rautio 031 7202541

 

Ansök här