Uppdragsansvarig/handläggare installation

Vi söker dig som idag arbetar som uppdragsansvarig eller handläggare inom VVS med ett eget kundansvar.

Yrkesområde: Installation
Ort: Jönköping
Sista ansökan: 2017-05-31

Uppdragsansvarig/handläggare installation

Vi söker dig som idag arbetar som uppdragsansvarig eller handläggare inom VVS med ett eget kundansvar. Du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande och en lång erfarenhet inom branschen. Du har dokumenterad erfarenhet av installationstäta projekt inom bostäder, kontor, serviceanläggningar, köpcentra, datorhallar, storkök, industribyggnader, skolor och/eller vårdbyggnader.

Som uppdragsansvarig medverkar du till att driva, styra och leda våra projekt genom alla faser, från idé till förvaltning. I rollen kan du medverka i såväl tidiga skeden som utredningar, projektering och produktion fram till överlämnandet och förvaltningsskedet. Du har mångårig erfarenhet och kompetens från bygg- och installationsområdet. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten gällande allt från utformning av själva byggnaden och materialval till utformningen av fastighetens klimat och energieffektivitet. Eftersom en stor del av fastigheternas investeringskostnader ligger på installationssidan förväntas du i din roll medverka till att minimera framtida drift- och underhållskostnader. Till din hjälp har du bolagets och koncernens övriga specialister inom alla våra verksamhetsområden.

Vem är du?

Förutom din ingenjörskompetens är du som person både drivande, uthållig och resultatorienterad. Du är van att ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare.

Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Vi erbjuder

Hos oss har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Genom att vi arbetar i projektform får du ständigt nya möjligheter till kreativa samarbeten med arbetskollegor från våra olika kontor.

Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
För mer information vänligen kontakta Mario Matisic 036-2115 56 12

Ansök här