•  

Bengt Dahlgren utnämnt till ett av Sveriges karriärföretag 2015

Bengt Dahlgren utnämnt till ett av Sveriges karriärföretag 2015

Bengt Dahlgren utnämnt till ett av Sveriges karriärföretag 2015 – det tycker vi är fantastiskt roligt.

Karriärföretagen är en utmärkelse som årligen delas ut av JobTip. Syftet med utmärkelsen är att framhäva de mest spännande arbetsgivarna för personer i karriären som söker nya utmaningar. Inledningsvis nomineras ett stort antal företag som JobTip anser vara attraktiva på arbetsmarknaden i något avseende. Det kan vara företag som uppvisar tillväxt, lönsamhet, har ett attraktivt varumärke eller spännande produkter och tjänster. Utifrån dessa faktorer gör de en helhetsbedömning och ett inledande urval av bolag de tror kan vara ett av årets mest spännande arbetsgivare. Bengt Dahlgren var ett av 1200 företag som nominerades av JobTip och senare valdes till ett av Sveriges Karriärföretag 2015.

Jobtips Jury, som består av Anna Dyhre, författare, föreläsare och employer branding-expert, Charlotte Hågård, författare, föreläsare samt talang- och karriärexpert, Boris Nordenström, serieentreprenör inom humankapitalbranschen samt Jonas Westling, projektledare Karriärföretagen, väljer ut Karriärföretagen baserat på kriterier kopplade till deras interna och externa employer brand, karriärmöjligheter och medarbetarengagemang.