•  

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

När Sveriges Högskolestudenter röstar fram sina favoritarbetsgivare placerar vi oss bland de 100 mest attraktiva arbetsgivarna. Det visar Universums årliga undersökning FöretagsBarometern, som besvarats av över 23 000 svenska universitets- och högskolestudenter. Vi är såklart stolta över att ha tagit så stora kliv i mätningen sedan 2014 från en 124 plats till nu en 94:e plats. Det visar på att arbetet med att skapa en attraktiv arbetsplats ger utdelning. Alla ingenjörstudenter är viktiga för oss. Därför är det viktigt att fortsätta att stärka vårt arbetsgivarvarumärke.

Om undersökningen
Varje år rankar landets studenter Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i karriärundersökningen Företagsbarometern. Företagsbarometern är en heltäckande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har 23 297 studenter från landets universitet och högskolor deltagit i undersökningen.

Läs mer här.