•  

Ekofrukost Stockholm

Den 4 december fortsätter vi vår mötesserie med eko-frukost i vårt fina miljöanpassade kontor på Hammarby allé 47 i Mårtensdal. I samband med frukosten bjuds det också på intressanta föreläsningar. Frukosten serveras 07.30 och föreläsningen drar igång 07.45.

Miljöcertifiering befintliga byggnader
Intresset för certifieringar har ökat stadigt sedan de introducerades i Sverige ca 2009. LEED och BREEAM har tidigare främst varit i fokus vid nybyggnadsprojekt, men på senare tid har intresset för att certifiera även befintliga byggnader med dessa system ökat. Hur fungerar miljöcertifieringarna BREEAM, LEED och Miljöbyggnad för befintliga byggnader? Vilka för- och nackdelar finns med de olika systemen? Karima Wickström presenterar en sammanfattning av de olika systemen och delar med sig av erfarenheter.

Anmäl dig via mail senast 27/11.