Bengt Dahlgren är medlemmar i EnergiRådgivarnas styrelse

Nyhet

Sedan 2007 är Maria Perzon, Bengt Dahlgren, styrelseledamot i föreningen EnergiRådgivarna. EnergiRådgivarna verkar för ett globalt hållbart energisystem med effektiv energianvändning och förnybar energi. Föreningen vägleder hushåll och företag till ett hållbart energitänk med minsta möjliga negativa miljöpåverkan. EnergiRådgivarna påverkar det nationella målarbetet bland annat genom att svara på remisser.

EnergiRådgivarnas uppdrag är att vägleda hushåll och företag till ett hållbart energitänk med smarta lösningar och effektivt energianvändande med minsta möjliga negativa miljöpåverkan. Föreningen delar och sprider kunskap och arbetar också med politiken, svarar på remisser och driver på det nationella målarbetet.

Föreningen bedriver en mängd aktiviteter – kongress, webinarier, energiluncher, studiebesök, debatter, lobbying, krönikor i VVS-forum och samarbetsprojekt med andra organisationer. EnergiRådgivarnas medlemmar är bland andra energikonsulter, kommunala energi- och klimatrådgivare och energideklaranter, dessa samverkar i ett nätverk som besitter en enorm kompetens inom området energi.

För mer information och för att bli medlem: www.energiradgivarna.com

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.