Design av bergvärme och bergkyla på Bengt Dahlgren

Nyhet

Vi har under det senaste året utvecklat och kommersialiserat en innovativ designmetod för bergvärme och bergkyla som säkerställer att bergets temperatur behåller hållbara temperaturnivåer samtidigt som förutsättningarna för effektivare drift i en blivande anläggning garanteras.

Metoden består av välgrundade delar som har introducerats i vetenskapliga artiklar, doktorsavhandlingar och exjobbsrapporter, och rör hjärtat för design av markanslutna kyl och värmesystem. Vi ser till att det blir bra förutsättningar för att kyla och värma hus på ett effektivt och ekonomiskt sätt ur markens perspektiv, och inte minst för att markens temperatur omhändertas genom ett hållbart samspel med byggnadens behov.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.