Höstträff i Göteborg

Nyhet

Vad är framtidens hållbara samhälle?
Detta var frågeställningen för den ”Höstträff” Bengt Dahlgren anordnade på Johanneberg Science Park den 6 oktober.

Framtidsspanaren Fredrik Warberg från Tidsvekstaden bjöd oss och våra gäster på en intressant resa framåt i tiden och reflekterade samtidigt över hur vi bettet oss i det ”förflutna”. Spaningen övergick där efter till en dialog med Charlotta Szczepanowski Hållbarhetschef Riksbyggen, Kristina Gabrielii Hålbarhetschef PEAB, Kristian Käll Processledare Social Hållbarhet Älvstranden Utveckling och Magnus Ulaner Miljö och Hållbarhetschef HSB Riksförbund. Vilka alla delade med sig av tankar och funderingar om vilka förändringar som behövs för att nå ett mer hållbart samhälle. Detta såväl inom deras respektive organisationer som i bygg- och fastighetsbranschen i stort. Får vi tro Charlotta Szczepanowski på Riksbyggen går vi en framtids till mötes där Hållbarhetscheferna blir arbetslösa och att det istället är en självklarhet för varje VD att se som sin uppgift att själv axla dessa frågor. Denna och andra tankar gav uppslag till många intressanta samtal vid intagandet av den efterföljande hållbara buffén.

Tack alla som kom och delade kvällen med oss!
Och stort tack till er som deltog i panelen, för var och en av er har vi gjort en donation till Ingenjörer utan gränser.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.