Bengt Dahlgren har blivit utnämnda till ett av Sverige 100 Karriärföretag 2017

Nyhet

Vi är väldigt glada och stolta över att vi återigen blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag.

Karriärföretagen är en årlig utmärkte som går till de företag som anses bedriver det bästa employer branding arbetet i Sverige. I år har fler än 5000 företag och 600 statliga verk, myndigheter och kommuner varit del av urvalet till att utses till 100 Karriärföretag till 2017. Företagen utvärderas utifrån tio kriterier: pålitlighet, finansiell stabilitet, tillväxt, mångfald, jämställdhet, karriärmöjligheter, lyhördhet, kompetensutveckling, hållbarhet samt transparens. De företag som uppfyller dessa tio kriterier går vidare till en slutgiltig granskning där en jury utser årets 100 Karriärföretag. Karriärföretagens syfte är att visualisera de bästa arbetsgivarna för yrkesverksamma och Young Professionals.

Juryn 2017 bestod av: Boris Nordenström – Serieentreprenör inom humankapitalbranschen, Karin Almcrantz – Åkesson & Curry (fd. Global Director of Media Universum Communications), Torgny Johnsson – Personaldirektör Infranord och Charlotte Hågård – Talang- och karriärexpert

Läs mer om Karriärföretagen här.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.