Nya kontor i Åre och Östersund

Nyhet

Bengt Dahlgren öppnar kontor i Åre och Östersund den första mars.
– Vi etablerar ett kontor där vi erbjuder alla tjänster inom Bengt Dahlgrens verksamhetsområden, säger Kristian Hansson som har varit med och etablerat kontoret.

Anledningen är att Bengt Dahlgren under de senaste fem åren har haft mycket uppdrag i området.
– Vi har bra kunder i regionen och vi har etablerat en bra relation med beställarna. Det har fungerat bra med kommunikationen, trots att vi inte har varit på plats i samma utsträckning som vanligt, säger Kristian Hansson.

Han förklarar att Bengt Dahlgrens tjänster har varit uppskattade, vilket har lett till att företaget har fått mer jobb och fler kunder i trakten.
– Vi ser att området utvecklas mycket. Det byggs mycket, både i Åre och Östersund, men även i övriga kommuner i Jämtland och Härjedalen. Så våra tjänster är eftertraktade där. Med fler uppdrag förväntas större närvaro och det är inte hållbart att resa från våra andra kontor.

Projektet startas upp med två brandingenjörer stationerade i Östersund. Det innebär dock inte att det enbart är brand och riskkonsultation som kommer att erbjudas.
– Vi etablerar ett kontor där vi erbjuder alla tjänster inom samtliga våra verksamhetsområden. Primärt kommer det nog att vara tjänster inom våra spetskompetenser – de mer unika områdena – det vill säga som brand- och riskkonsultation, energi och miljö, geoteknik, fukt och så vidare. Men vår ambition är att kontoret där ska växa, säger Kristian Hansson.

Bildinfo: Högst upp till vänster syns delar av Storsjö strandprojektet och till höger syns Sporthotellet där vi har kontor från 1/3.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.