Bengt Dahlgren Göteborg får ny vd

Nyhet

Michael Walmerud tillträder som ny vd för Göteborgsbolaget i början av april 2018.

I förra veckan skrevs avtal och det är nu klart att Michael Walmerud i april 2018 tar över som vd för Bengt Dahlgren Göteborg AB efter Åke Rautio. Michael Walmerud kommer närmast från Akademiska Hus AB, där han har var vice vd, innan dess var han vd för Projektgaranti AB.

– Jag är resultatinriktad, affärsdriven och har god branschkännedom. Med de egenskaperna, tillsammans med att jag är en coachande ledare, vill jag fortsätta att driva det framgångsrika Bengt Dahlgren Göteborg AB, och göra det ännu mer framgångsrikt, säger han.

– Michael är en affärsdriven civilingenjör som har god branschkännedom, vilket kommer väl till pass i hans roll som vd. Det tillsammans med ett ledarskap som bygger på delaktighet och målstyrning ger bra förutsättningar för framtiden, säger Sven-Arne Gårdh Styrelseordförande på Bengt Dahlgren Göteborg AB.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.