Bengt Dahlgren rekryterar i Skellefteå

Nyhet

​Bengt Dahlgren fortsätter satsa på Skellefteå med en nyrekrytering inom energi & VVS.

 

I vår ambition att vara rikstäckande teknikkonsulter inom fastigheter, bygg och industri så har vi nu förstärkt med ytterligare en rekrytering till ett av våra kontor i norra Sverige.

Vi välkomnar Stefan Anundi till Bengt Dahlgrens Skellefteåkontor på Kanalgatan 45 där han förstärker vårt team på plats i form av Tomas Spett och Emil Andersson inom VVS. Stefan själv säger: ”Det känns väldigt spännande att vara en del av Bengt Dahlgrens expansion i Skellefteå och Norrland, inte minst nu när vi har en så kraftig tillväxt regionalt!”

Stefan kommer senast från Skellefteå Kraft och kommer att arbeta inom verksamhetsområdena energi och VVS. Till sin hjälp har han såklart övriga 600 kollegor inom företaget.

Tor Landin, gruppchef Energi på Bengt Dahlgren kommenterar nyrekryteringen; ”Vi är riktigt glada över att Stefan nu väljer att följa med i vår satsning i norr, vi tror att han kommer att bli en jättebra tillgång och komplement till de discipliner vi redan har på plats!”

Kontaktpersoner

Martina Mattsson

Martina Mattsson

Marknadsansvarig

Administration

Stockholm, Skellefteå, Mariehamn-Åland, Uppsala

0734-25 81 51
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Stefan Anundi

Stefan Anundi

Energi

Skellefteå

072-582 62 76
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Tor Landin

Tor Landin

Energi

Stockholm

0734-25 81 41
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.