Bengt Dahlgren satsar på VA med nyrekrytering

Nyhet

En egen avdelning för VA kommer nu att ledas av Fredrik Wangler i Stockholm.

Den 1:a september lanserades en helt egen VA-avdelning på Bengt Dahlgren i Stockholm. Fredrik Wangler kommer att leda avdelningen som arbetar med med VA-teknik, daggvattenhantering med mera. Satsningen innebär mer fokus på VA-delen av installation och VVS och gör att vi kan tillgodose våra kunders behov på ett ännu bättre sätt.

Fredrik kommer närmast från Ecofiltration Nordic AB och har lång erfarenhet inom vatten, teknik, och ledarskap. Han kommenterar sin nya utmaning med orden ”Jag har en stor passion för rent vatten och miljö och har tidigare erfarenhet från att rena vattnet innan det når användaren. Här på Bengt Dahlgren ser jag fram emot att utveckla framtidens VA-lösningar tillsammans med våra kunder!”.

”Det är med stor glädje vi hälsar Fredrik välkommen till Bengt Dahlgren och den satsning vi gör på hållbarhetslösningar inom det allt mer viktiga installationsområdet VA och dagvattenhantering” säger Christer Larsson, områdeschef Installation på Bengt Dahlgren.

Kontaktpersoner

Fredrik Wangler

Fredrik Wangler

Gruppchef VA

VVS

Stockholm

072-582 62 91
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Christer Larsson

Christer Larsson

Områdeschef Installation

VVS, BIM, El, Fastighetsautomation, Kyl- & Värmepumpsteknik, Kalkyl

Stockholm

0734-25 81 10
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Martina Mattsson

Martina Mattsson

Administrativ chef & Marknadsansvarig

Administration

Stockholm, Skellefteå, Mariehamn-Åland, Uppsala

0734-25 81 51
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.