Bengt Dahlgrens Sandra Holmström vinnare av årets BREEAM-SE Assessor!

Nyhet

Igår hölls Breeam-dagen i Dome of Visions på Lindholmen i Göteborg. Temat för dagen var ’Så uppnår vi de globala hållbarhetsmålen’. På plats fanns de största aktörerna inom BREEAM-SE för att presentera hur de använder BREEAM för att gå längre i sitt hållbarhetsarbete och bidra till att klara de globala målen.

Dagen avslutades med mingel och utdelning av årets utmärkelser inom BREEAM-SE där både Sandra Holmström och Maria Perzon, från Bengt Dahlgren, var nominerad till årets BREEAM-SE Assessor. Där Sandra till slut tilldelades vinsten.

Både Sandra och Maria har arbetat som BREEAM Assessor i ett antal projekt, både i Sverige och utomlands och blev både glad när de blev informerad om nomineringen. ”Det känns jätteroligt att mitt arbete för ökad hållbarhet i projekten med BREEAM-SE som verktyg uppmärksammas!”

Priset för Årets BREEAM-SE Assessor baseras på de granskningar som har genomförts september 2018-augusti 2019.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.