Important business in an unusual time.

Nyhet

Med anledning av den märkliga och skrämmande situation vi befinner oss i vill vi på Bengt Dahlgren skicka dig en extra hälsning. Vi befinner oss i en ovanlig situation, i en oviss tid och även den närmaste framtiden kan kännas avlägsen. På Bengt Dahlgren jobbar vi, kanske inte exakt som vanligt, men vi jobbar och finns tillgängliga för dig på mail och telefon. Just tillgängligheten ser vi som enormt viktig nu när vi inte har lika många naturliga mötesplatser.

Covid-19 har ställt allting på sin spets och vi har full förståelse för att många vill undvika fysiska möten under den här tiden. Vi har full beredskap för att ersätta fysiska möten med fullgoda digitala möteslösningar som gör att vi inte tappar kvalitet i våra möten. I övrigt följer vi riktlinjer från stat och myndighet för att på bästa sätt hantera och besluta i varje individuell situation.

Håll grytan kokande

I dessa tider är det viktigt att höja blicken och se efter vad vi tillsammans kan göra för att hålla grytan kokande. Stopp i våra gemensamma projekt kommer bli oerhört olyckligt både för individ och samhälle. Alla vi som tillsammans bygger Sverige; entreprenörer, byggherrar och konsulter behöver hjälpas åt för att hålla igång verksamheten i vår bransch. Tillsammans kommer vi att ta oss genom denna stora utmaning och bli ännu bättre på att skapa det goda samhället. Vi på Bengt Dahlgren finns här som en trygg leverantör, även i dessa tider. Vi kommer att gör allt för att, med vår kompetens, stötta er i era affärer.

Kontaktpersoner

Lars Kjellgren

Lars Kjellgren

vVD Bengt Dahlgren Stockholm AB

Administration

Stockholm, Skellefteå

08-588 88 102
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Michael Walmerud

Michael Walmerud

VD Bengt Dahlgren Göteborg AB

Göteborg, Borås

031-720 25 89
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Mikael Sundell

Mikael Sundell

VD Bengt Dahlgren Skövde AB

Skövde

0500-49 58 11
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Sören Karlsson

Sören Karlsson

VD Bengt Dahlgren Linköping AB

VVS

Linköping, Norrköping

013-465 89 90
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Magnus Åberg

Magnus Åberg

VD Bengt Dahlgren Syd AB

Helsingborg, Kristianstad, Malmö

0406351701
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Per-Anders Marberg

Per-Anders Marberg

VD Bengt Dahlgren Brand & Risk AB

Risk Management, Brand, Sprinkler

Alla orter, Göteborg

0317202546
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.