Vi fortsätter rekrytera inom innovation!

Nyhet

Jonas Anund-Vogel ansluter till kontoret i Stockholm

Bengt Dahlgren stärker sin position inom innovation, forskning och utveckling med ytterligare en rekrytering i form av Jonas Anund Vogel från KTH som blir IFU-chef (Innovations-, forsknings- och Utvecklingschef) på Bengt Dahlgren Stockholm AB.

Jonas är initiativtagare till och har de senaste åren arbetat för KTH Live-In Lab som Bengt Dahlgren varit engagerade i. Jonas kommer fortsätta forska på KTH på deltid och kommer dela sin tid mellan Bengt Dahlgren Stockholm och KTH vilket ger ytterligare fördelar i att stärka banden mellan industrin och akademin. Jonas har tidigare arbetat som byggkalkylator, byggledare och projektledare och utnämndes som årets projektledare 2018 för uppbyggnaden av Testinfrastrukturen inom KTH Live-In Lab.

Erik Bolander, VD på Bengt Dahlgren i Stockholm säger:

”I och med denna rekrytering har vi säkrat upp med innovationsprofiler på flera platser i landet och känner oss trygga i att vi kan fortsätta leda utvecklingen framåt. Innovation, forskning och utveckling är områden där vi aldrig blir fullärda och där det är viktigt att hela tiden ligga i framkant. Vi ser fram emot att Jonas börjar hos oss och vet att han kommer vara en värdefull tillgång för bolaget.”

Jonas försvarade i augusti sin avhandling kring innovation inom byggbranschen och är nu förväntansfull inför starten av sin nya position och säger att:

”Tanken med mitt delade engagemang med en fot i akademin och en i industrin är att få testa och utveckla teorier, tekniker och nya affärsmodeller i verkliga projekt. Lika viktigt är att utvärdera resultat, föreslå eventuella justeringar och sedan sammanfatta och sprida kunskap till samhället. Jag ser fram emot att arbeta med ökad förståelse och kunskap kring de detaljer och strukturer som starkt påverkar valmöjligheter för aktörer inom byggsektorn, hur aktörer kan förhålla sig till dessa och på så vis skapa smarta och hållbara byggnader trots de ramar som ibland motverkar innovation. Det ska bli spännande att få börja hos Bengt Dahlgren och ta alla dessa tankar och idéer vidare till näringslivet.”

Jonas Anund Vogel kompletterar nu Axel Mossberg – Forskningschef på Bengt Dahlgren Brand & Risk AB samt Anton Zita och Linda Wäppling – Innovationsledare på Bengt Dahlgren Göteborg AB.

Kontaktpersoner

Erik Bolander

Erik Bolander

VD Bengt Dahlgren Stockholm AB

Administration

Stockholm, Mariehamn-Åland, Skellefteå, Uppsala

072-582 62 07
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Jonas Anund Vogel

Jonas Anund Vogel

Innovations-, Forsknings- & Utvecklingschef

Administration

Stockholm

072-989 07 13
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.