Bengt Dahlgren och Ingenjörer utan gränser förnyar sitt partnerskap

Nyhet

Bengt Dahlgren förnyar sitt strategiska samarbete med Ingenjörer utan gränser i ytterligare två år. Bengt Dahlgrens stödjer och samverkar med Ingenjörer utan gränser dels ekonomiskt, dels genom deltagande i de projekt och aktiviteter som EWB-SWE genomför i Sverige och utomlands.

Som guldpartner sedan 2015 har Bengt Dahlgren stöttat Ingenjörer utan gränser med expertis, kunskapsdelning och bidrag, särskilt till projekt i Tanzania. Genom ytterligare stöd till Ingenjörer utan gränser kommer anställdas engagemang att utvidgas ytterligare såväl vad gäller internationella projekt som nationella aktiviteter.

”Samarbetet med Ingenjörer utan gränser är givande för såväl vårt företag som för våra medarbetare och rimmar väl med vårt hållbarhetsarbete. Denna förnyelse är mycket spännande för båda organisationerna och bekräftar det långvariga förhållandet som etablerats. ” – Sofie Jansson, Bengt Dahlgren,

”Bengt Dahlgren var vår första samarbetspartner och vi är stolta över det samarbete vi har byggt genom åren. EWB-SWEs arbete med Bengt Dahlgren är ett exempel på hur partnerskap genom samarbetsaktiviteter är viktiga för vårt uppdrag. Vi är mycket nöjda med denna förnyelse. ” kommenterade Jan Byfors, ordförande för Ingenjörer utan gränser.

För mer information:

Noemie Gonzalez

Corporate Partnership Coordinator – Ingenjörer utan gränser

noemie.gonzalez@ewb-swe.org


Ingenjörer utan gränser är en ideell organisation som arbetar med utmaningar kopplade till FN:s utvecklingsmål, både i Sverige och runt om i världen. Genom förbättringar i skola, jämlikhet, energifattigdom och tillgång till vatten och sanitet strävar vi efter att göra en hållbar och långsiktig inverkan med vårt arbete, för lokalsamhällen och jorden som helhet. Läs mer här: https://sv.ewb-swe.org/

 

Kontaktpersoner

Shima Dehvari

Shima Dehvari

Bitr. Projektledare med inriktning innovation

Bygg- & Projektledning

Stockholm

072-989 07 04
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Sofie Jansson

Sofie Jansson

HR-ansvarig

Administration

Göteborg

031-7202575
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan.