VVS Plan ansluter sig till Bengt Dahlgren

Nyhet

Bengt Dahlgren Intressenter AB går in som delägare i VVS Plan från och med den 1:a april. VVS Plan blir då ett av sju bolag i Bengt Dahlgrenkoncernen.

 

VVS Plan är ett välrenommerat VVS-företag i Karlstad med lång erfarenhet och bred kunskap inom allt som rör VVS. Företaget startade 2010 och är idag 22 medarbetare på kontoret på Blockgatan. Bland de senaste projekten som VVS Plan arbetat med återfinns Bryggudden, Centralsjukhuset, Sannafältets sportcenter, Djupängen samt om-och tillbyggnad av SBAB:s kontor i Karlstad.

”Att vi ansluter oss till Bengt Dahlgren kommer ge mycket positiva ringar på vattnet. Vi kommer verka i en större organisation med fler verksamhetsområden, spetskompetenser och på en större marknad” säger Per Widstrand, VD VVS Plan.

Bengt Dahlgren består av sex bolag i samverkan som nu blir sju. Bengt Dahlgren tillhandahåller kvalificerade teknikkonsulter inom samhällsbyggnad genom hela byggprocessen från idé till förvaltning. Företaget grundades 1952 och har sedan dess växt till närmare 600 medarbetare fördelat på 15 kontor runtom i landet och även på Åland.

”Vi är väldigt glada att få VVS Plan med oss i Bengt Dahlgrens koncern. De båda verksamheterna kompletterar varandra bra både geografiskt och i tjänsteutbud. Det gör att vi tillsammans får en starkare position på marknaden” säger Johan Sköld, styrelseordförande Bengt Dahlgren Intressenter AB.

 

För mer information kontakta Per Widstrand eller Johan Sköld

Per Widstrand
Tel: 054-175 240
per.widstrand@vvsplan.se

Johan Sköld
Tel: 0707-50 25 00
johan@johanskold.se

Mikael Sundell – kontaktuppgifter nedan

 

Pressmeddelandet i PDF-format.

Pressmeddelandet hos MyNewsDesk inklusive bilder.

 

Kontaktpersoner

Johan Skjöld

Johan Skjöld

Ordförande

031-720 25 00
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se
Mikael Sundell

Mikael Sundell

VD Bengt Dahlgren Skövde AB

Skövde

0500-49 58 11
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.