Bengt Dahlgren satsar i Borås, Borna Goharian går in som ny kontorschef.

Nyhet

Borna, som senast kommer från Högbergs rör, går från och med den 12 april in som ny ansvarig för Boråskontoret. Borna beskriver sig själv som en social, glad och nyfiken person som gillar möten med människor.

När jag läste om Bengt Dahlgrens satsning i Borås blev jag väldigt glad och intresserad. Spännande att få vara en del av det. Det ska bli riktigt skoj att vara med och sprida ”Bengt Dahlgren”-andan vidare.

Under min studietid på Chalmers minns jag att lärarna pratade väldigt gott om Bengt Dahlgren. Det var för ungefär 20 år sen och under senare åren hör jag likadana goa rykten från byggdoktorkollegor som jobbar på Bengt Dahlgren. Dom berättar om den stora trivseln bland kollegorna och att man ser efter teamets, projektets och kundernas bästa.”

Bornas främsta uppgift blir att fortsätta utveckla kontoret vidare i en spännande och föränderlig tid. Borås Stad har stora bebyggelsevisioner för framtiden och det finns en gedigen utbyggnadsstrategi som riktar sig till de som vill vara med och utveckla staden.

”Vi kommer att bygga ett starkt team, där vi tar hand om varandra och våra kunder i Borås. Tillsammans kommer vi nå bästa resultat!”  – Borna Goharian

Christian Johansson COO på Bengt Dahlgren Göteborg ser stor potential för Boråsområdet.

”Vi stärker vårt erbjudande i Borås och blir en samarbetspartner med stark lokal förankring för flera aktörer i regionen. Jag är övertygad om att Borna kommer att utveckla verksamheten så att Bengt Dahlgren kan fortsätta bidra till samhällsutvecklingen i området.”

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.