Jernhusen och Bengt Dahlgren tecknar rikstäckande ramavtal

Nyhet

Bengt Dahlgren tecknar rikstäckande ramavtal med Jernhusen för minst 2 år framöver.

Bengt Dahlgren har tecknat ett rikstäckande ramavtal med Jernhusen som kommer gälla över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Områdena innefattar bland annat projekt-, projekterings- & byggnadsledning, installations- och entreprenadbesiktningar, brand & risk, el & tele, VVS samt flera olika tjänster inom energi, miljö och hållbarhet.

Bengt Dahlgren är mycket stolta över att få samarbeta med Jernhusen och ser fram emot intressanta projekt tillsammans.

”Jernhusen är en väldigt aktuell och spännande aktör i Sverige idag och vi på Bengt Dahlgren tror att vi kan bidra med många kompetenser runtom i landet. Det känns väldigt spännande att avtalet är signerat och vi ser verkligen fram emot ett givande samarbete!” säger Erik Bolander, VD på Bengt Dahlgren Stockholm AB.

Jernhusen äger 37 stationer av olika storlek, från Malmö Centralstation i söder till Katterjåkk hållplats i norr samt även kombiterminaler och depåer. Stationerna förvaltas och utvecklas för att vara effektiva bytespunkter där rätt utbud av butiker och service skapar trivsel, trygghet och en enklare vardag.

Läs mer i Jernhusens pressmeddelande här.

Kontaktperson

Martina Mattsson

Martina Mattsson

Marknadsansvarig

Administration

Stockholm, Skellefteå, Mariehamn-Åland, Uppsala

0734-25 81 51
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.