Hur ser framtidens hållbara energisystem ut i staden?

Nyhet

Livesänt webinarie

Samverkan kommer att bli allt viktigare när vi formar framtidens hållbara energisystem. För att kunna få ner effekttoppar och minska behovet av att behöva använda fossil energi kommer vi att behöva förstå varandra på ett annat sätt än idag. Kom och lyssna på ett samtal mellan Castellums hållbarhetschef Filip Elland med gäster.

Under detta seminarium får du lyssna på ett panelsamtal kring framtidens energisystem i staden och hur man som aktör i staden kan vara en del i omställningen. Även Sveriges roll diskuteras – kan Sverige till exempel med sin stora andel förnybar energi kunna öka produktionen ytterligare för att kunna exportera mer el till Europa och därmed minska beroendet av rysk gas? När det gäller produktion diskuteras bland annat solceller, en produktionsmetod som Castellum satsar stort på med sitt projekt ”100 på sol”.

Med Castellums hållbarhetschef Filip Elland i spetsen hålls panelsamtalet mellan Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef Sweco, Patrik Hermansson, chef för hållbarhet & innovation Öresundskraft AB och Magnus Åberg, VD Bengt Dahlgren Syd. Samtalet modereras av Rikard Silverfur, hållbarhets- och utvecklingschef Fastighetsägarna.

Seminariet hölls på GreenHaus i Helsingborg 9 juni i samband med H22.

Du som inte hade möjlighet att vara på plats eller titta på livesändningen kan se den i efterhand här.

Kontaktperson

Magnus Åberg

Magnus Åberg

VD Bengt Dahlgren Syd AB

Helsingborg, Kristianstad, Malmö

040-635 17 01
fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.