Är du styrentreprenör och vill ta steget till konsultvärlden?

Kanske arbetar du redan som konsult och är handläggare, uppdragsansvarig eller motsvarande inom styr och övervakning? Då söker vi dig! Tillsammans med våra kollegor vill vi fortsätta att utveckla våra […]

Yrkesområde: Styr&Övervakning
Ort: Helsingborg Kristianstad Malmö
Sista ansökan: 2019-01-31

Är du styrentreprenör och vill ta steget till konsultvärlden?

Kanske arbetar du redan som konsult och är handläggare, uppdragsansvarig eller motsvarande inom styr och övervakning? Då söker vi dig!
Tillsammans med våra kollegor vill vi fortsätta att utveckla våra tjänster inom styr och övervakning för att stärka vår kundnytta genom hela installationsprocessen.

Inom disciplinen arbetar idag ca 25 medarbetare runt om i Sverige. Till vårt förfogande har vi tillgång till spetskompetens i många olika verksamhetsområden, som VVS, energi & miljö med flera, för att vi skall kunna driva våra projekt med framgång och kvalité. Möjligheten till erfarenhetsutbyte i en stimulerande grupp kommer att vara stor.

Dina kommande huvudsakliga arbetsuppgifter
I projekten arbetar du nära kunden och ser till deras önskemål. Du sätter dig in i byggnaders systemuppbyggnad och förstår funktionssamband, samt föreslår olika tekniska lösningar. I rollen ingår exempelvis att ta fram systemlösningar, upprätta beskrivningar och driftkort och att ta fram ekonomiska kalkyler.
Du följer projektet genom hela byggprocessen, är teknisk rådgivare och leder t.ex. funktionsprovningar. Genom erfarenhetsutbyte förbättrar du samarbete och kvalité.

Dina kommande möjligheter
Hos oss arbetar du i och leder stora som små projekt som kräver hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare. Dels genom vår aktiva roll i utbildningsfrågor, dels genom att kunskaper aktivt byggs upp genom internutbildning och projektarbete. Hos oss är du inte en i mängden, hos oss är du nischad inom det du själv brinner för och det du gör bäst. Möjligheterna till erfarenhetsutbyte och arbete i en stimulerande miljö är stor.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett befintligt kundnätverk i Skåneregionen eller har en personlig anknytning till området. Du är prestigelös och är van att jobba i grupp.
Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss! Här har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö.
Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet helt enkelt!

Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.
Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Din kommande arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!


Du är välkommen att kontakta Lennart Cederlund på telefon 040-635 17 48 för mer information om tjänsten. Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

 

Ansök här