Erfarna konstruktörer inom VVS

Vi vänder oss till dig som har en relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet inom VVS installation.

Yrkesområde: VVS-Projektering
Ort: Linköping
Sista ansökan: 2019-01-31

Erfarna konstruktörer inom VVS

Vi vänder oss till dig som har en relevant utbildning och ett antal års erfarenhet inom VVS projektering. Du jobbar idag som senior konstruktör/projektör eller motsvarande inom VVS. Du är van att driva projekt självständigt, ta egna initiativ och stötta andra i deras arbete och du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!

Vi söker dig som vill arbeta på vårt Linköpingskontor. Tillsammans med ca 20 kollegor i Linköping har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du ihop med branschens ledande profiler. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare. Hos oss är du inte en i mängden, hos oss är du nischad inom det du själv brinner för och det du gör bäst. Möjligheterna till erfarenhetsutbyte och arbete i en stimulerande miljö är stor.

Vem är du?

Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Din kommande arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

Du skickar in din ansökan med ditt CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida www.bengtdahlgren.se under karriär

För mer information om tjänsten kontakta Sören Karlsson 013- 465 89 90

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Ansök här