Erfarna handläggare installation till Skövde

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör och eller handläggare inom VVS och har erfarenhet […]

Yrkesområde: Installation VVS-Projektering
Ort: Jönköping Skövde
Sista ansökan: 2019-03-31

Erfarna handläggare installation till Skövde

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör och eller handläggare inom VVS och har erfarenhet av att driva hela eller delar av projekt. Vi ser gärna att du har ett egna kundkontakter och kunskap inom branschen. Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt. Hos oss har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du i och leder stora som små projekt som kräver hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Hos oss har du alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens.

Vem är du?

Du är van att ta egna initiativ och du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och kunder. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!

Din kommande arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

Du skickar in din ansökan med ditt CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida www.bengtdahlgren.se under karriär

För mer information om tjänsten kontakta TorBjörn Jarlevang tel: 0500-495818

torbjorn.jarlevang@bengtdahlgren.se

Ansök här