Installationskonstruktör/ handläggare inom rör och ventilation till Stockholm

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och ett antal års erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör / projektör / handläggare eller […]

Yrkesområde: VVS-Projektering
Ort: Stockholm
Sista ansökan: 2019-04-30

Installationskonstruktör/ handläggare inom rör och ventilation till Stockholm

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och ett antal års erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör / projektör / handläggare eller motsvarande inom VVS. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!

Vi söker dig som vill arbeta på vårt Stockholmskontor. Tillsammans med ca 150 kollegor i Stockholm har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du i stora och prestigefyllda projekt ihop med branschens ledande profiler. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare. Dels genom vår aktiva roll i utbildningsfrågor, dels genom att kunskaper aktivt byggs upp genom internutbildning och projektarbete. Hos oss är du inte en i mängden, hos oss är du nischad inom det du själv brinner för och det du gör bäst. Möjligheterna till erfarenhetsutbyte och arbete i en stimulerande miljö är stor.

Vem är du?

Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Din framtida arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 12 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister. Vi sitter i moderna ljusa lokaler i Hammarby sjöstad. På stockholmskontoret blir du kollega med ca 150 medarbetare inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi&Miljö, Bygg&Fastighet och Brand&Risk.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare och kunder har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För mer information om tjänsten kontakta Nic Häggblom 08-588 88 162 eller Agneta Lundén-Hjält 0734 142591

Ansök här