Handläggare installation till vårt Göteborgskontor

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör och eller handläggare inom VVS och har erfarenhet […]

Yrkesområde: Installation
Ort: Göteborg
Sista ansökan: 2018-12-31

Handläggare installation till vårt Göteborgskontor

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör och eller handläggare inom VVS och har erfarenhet av att driva hela eller delar av projekt. Vi ser gärna att du har ett egna kundkontakter och kunskap inom branschen. Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt. Hos oss har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du i och leder stora som små projekt som kräver hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Hos oss har du alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens.

Vem är du?

Du är van att ta egna initiativ och du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och kunder. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!
Din framtida arbetsgivare

Vi är det självklara valet för kunder och medarbetare. Med utgångspunkt i vårt tekniska kunnande vill vi fortsätta att utveckla vår verksamhet kopplat till kvalitet i byggprocessen genom unikt tekniskt kunnande ihop med en bra kundrelation och affärssinne.

På Bengt Dahlgren i Göteborg är vi ca 180 engagerade ingenjörer med hög teknisk kompetens som hjälper våra kunder med deras behov inom såväl privat resp. offentlig förvaltning och inom industrin

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du dessutom kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

Intervjuer sker löpande. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För mer information vänligen kontakta Pernilla Hellestam, pernilla.hellestam@bengtdahlgren.se. Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

Ansök här