Intresserad av att arbeta med projekt/installationsledning i Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens inom projektledning för antingen anläggning bygg och/eller installation dvs. inom styr-och övervakning, el och VVS. Du har redan idag egna kunder och […]

Yrkesområde: Installationsledning Projektledning
Ort: Stockholm
Sista ansökan: 2019-04-30

Intresserad av att arbeta med projekt/installationsledning i Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens inom projektledning för antingen anläggning bygg och/eller installation dvs. inom styr-och övervakning, el och VVS. Du har redan idag egna kunder och ett stort nätverk inom branschen. Kunderna kan vara allt från byggherrar till entreprenörer. De projekt du kommer att driva finns både inom nybyggnation och ombyggnationer, där uppgifterna innefattar allt från kontroll, projektledning, installationsledning och du kan även utföra en besiktning. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.

Vem är du?

Bland dina egenskaper värdesätter vi att du är en engagerad person, med kund och resultatfokus. Du är van att ta egna initiativ och ansvar, du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är självgående både vad avser planering och kundkontakter. Du har stor social kompetens.

Du är engagerad, drivande, prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vilka är vi

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling.

Du har din bas i Stockholm och ingår som en av stockholmsbolaget ca 150 medarbetare. I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen att ansöka!

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Mer information om tjänsten, vänligen kontakta Erik Bolander 08- 452 6207 eller Agneta Lundén-Hjält 0734 142592

Vi har en konfidentiell hantering av alla våra ansökningar.

 

Ansök här