Erfaren konstruktör till Styr & övervakning i Stockholm

Vi vänder oss till dig som idag arbetar som konsult antingen som konstruktör, handläggare  eller motsvarande inom Styr- och Övervakning. Det övergripande målet med tjänsten är att tillsammans med kollegor […]

Yrkesområde: Styr & Övervakning
Ort: Stockholm
Sista ansökan: 2019-02-28

Erfaren konstruktör till Styr & övervakning i Stockholm

Vi vänder oss till dig som idag arbetar som konsult antingen som konstruktör, handläggare  eller motsvarande inom Styr- och Övervakning. Det övergripande målet med tjänsten är att tillsammans med kollegor fortsätta att utveckla våra tjänster inom styr -och övervakning för att stärka vår kundnytta genom hela installationsprocessen.

Du kommer att ingå som en av medarbetarna inom styr- och övervakning i Stockholm. Till vårt förfogande har vi tillgång till spetskompetens i många olika verksamhetsområden, som VVS, brand, energi & miljö m fl., för att vi skall kunna driva våra projekt med framgång och kvalité. Möjligheten till erfarenhetsutbyte i en stimulerande grupp kommer att vara stort.

Dina kommande huvudsakliga arbetsuppgifter

I projekten arbeta nära kunden och se till deras önskemål. Sätta dig in i byggnaders systemuppbyggnad och förstå funktionssamband. Föreslå olika tekniska lösningar. Ta fram systemlösningar, upprätta beskrivningar och driftkort. Upprätta ekonomiska kalkyler. Följa projektet genom byggprocessen, leda funktionsprovningar och vara teknisk rådgivare. Genom erfarenhetsutbyte förbättra samarbete och kvalité.

Din personliga profil

Förutom din erfarenhet inom styr- och övervakning är du som person både drivande, flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Du är van att ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs.

Din kommande arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 13 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

Du skickar in din ansökan med ditt CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida www.bengtdahlgren.se under karriär

För mer information om tjänsten kontakta gruppchef Robin Engqvist 08.588 881 03.

Ansök här