Projektledare till Skövde

Vi söker en  projektledare med branschvana och inriktning installationsteknik. Vi ser gärna att du har ett nätverk inom branschen.  Du har förmågan att driva, styra och leda projekt genom alla faser, […]

Yrkesområde: Installation VVS-Projektering
Ort: Skövde
Sista ansökan: 2017-12-31

Projektledare till Skövde

Vi söker en  projektledare med branschvana och inriktning installationsteknik. Vi ser gärna att du har ett nätverk inom branschen.  Du har förmågan att driva, styra och leda projekt genom alla faser, från tidig idé och skiss till det slutliga förvaltningsskedet. Du medverkar såväl vid tidiga skeden som utredningar, OVK besiktning, projektering och produktion fram till överlämnandet och förvaltningsskedet. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.

Genom att vi arbetar i projektform får du ständigt nya möjligheter till kreativa samarbeten med arbetskollegor från våra olika kontor. Samtidigt har du alltid din bas på den egna hemmaplanen. På hemmaplan ingår du som en av Skövdebolagets medarbetare. Tillsammans med övriga kollegor inom koncernen är du en del av ett företag med stor kompetens inom vår bransch.

Vem är du?

Är du engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och tycker om att arbeta i team och är flexibel så har du alla möjligheter att trivas hos oss. Du kommer till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt! Du är van att ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi i år blev utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter – bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en tredjeplats!

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

 

För mer inforamtion om tjänsten kontakta TorBjörn Jarlevang tel: 0500-495818

torbjorn.jarlevang@bengtdahlgren.se

Ansök här