Vi söker SPRINKLERINGENJÖRER TILL Malmö

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och utvecklas i vår sprinkler verksamhet i Syd. Vi vänder oss främst till dig som är sprinkleringenjör med både längre och […]

Yrkesområde: Brand & Risk
Ort: Malmö
Sista ansökan: 2019-03-31

Vi söker SPRINKLERINGENJÖRER TILL Malmö

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och utvecklas i vår sprinkler verksamhet i Syd.

Vi vänder oss främst till dig som är sprinkleringenjör med både längre och kortare erfarenhet men även till dig som har erfarenhet inom VVS-projektering och som känner att du skulle vilja jobba med sprinkler. Du vill ta klivet till ett mångsidigt brandtekniskt företag med riktigt goda utvecklingsmöjligheter.

I huvudsak arbetar vi på Bengt Dahlgren med projekt inom byggprocessen. Projekten innefattar sprinklerprojektering så som förstudie, sprinklerutredning, beskrivning, hydrauliska beräkningar, kapacitetsprov, granskning av handlingar, sprinklerritningar, orienteringsritningar, serviceritningar mm.

Du kommer till ett team med stora ambitioner att växa och bli en av Sveriges högst ansedda brandkonsultgrupp. Vi arbetar för att alla medarbetare ska trivas och känna engagemang i sitt jobb. Hos oss är samarbetet viktigt liksom interna diskussioner, vilket är utvecklande för alla. Vi som arbetar inom Brand & Risk har en bakgrund och fokus som varierar, från brandingenjörer, sprinklerkompetens till spjutspets inom beräkningar och erfarenhet från räddningstjänst. Att vi dessutom kan nyttja våra kompetenta kollegor inom bland annat ventilation och styr ser vi som en extra styrka.

Vem är du?

Som person är du engagerad, nyfiken och driven. Du är snabb på att förstå logiska samband och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du har en utpräglad förmåga att använda dina kunskaper i ett helhetsperspektiv och tänka i stora penseldrag. Du har ett ödmjukt och hjälpsamt förhållningssätt och en förmåga att kompromissa. Självklart har du ett starkt engagemang i ditt arbete. Om du känner igen dig i den här beskrivningen så vill vi gärna att du blir en av oss!

Din kommande arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister. Inom verksamheten Brand & Risk är vi drygt 100 medarbetare inom tjänsteområdena Brandskydd, Risk Management och Sprinklerprojektering.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

Du skickar in din ansökan med ditt CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida www.bengtdahlgren.se under karriär

För mer information om tjänsten välkommen att kontakta Emil Stålberg gruppchef på Sprinkler i Malmö tel; 0725 002741.

För merinformation om vårt företag kontakta HR chef Agneta Lundén-Hjält 0734 142592 eller så hittar mer information om vårt företag och om vårt verksamhetsområde Brand&Risk på www.bengtdahlgren.se.

Ansök här