Sprinkleringenjörer till Stockholm

Vi vänder oss till dig som är sprinkleringenjör, konsultyrket lockar och du vill ta klivet till ett mångsidigt brandtekniskt företag med riktigt goda utvecklingsmöjligheter.

Yrkesområde: Brand & Risk
Ort: Malmö Stockholm
Sista ansökan: 2018-03-31

Sprinkleringenjörer till Stockholm

SPRINKLERINGENJÖRER TILL STOCKHOLM

Vi vänder oss främst till dig som är sprinkleringenjör, konsultyrket lockar och du vill ta klivet till ett mångsidigt brandtekniskt företag med riktigt goda utvecklingsmöjligheter.

I huvudsak arbetar vi på Bengt Dahlgren med projekt inom byggprocessen. Projekten innefattar sprinklerprojektering så som förstudie, sprinklerutredning, beskrivning, hydrauliska beräkningar, kapacitetsprov, granskning av handlingar, sprinklerritningar, orienteringsritningar, serviceritningar mm.

Du kommer till ett team med stora ambitioner att växa och bli en av Sveriges högst ansedda brandkonsultgrupp. Vi arbetar för att alla medarbetare ska trivas och känna engagemang i sitt jobb. Hos oss är samarbetet viktigt liksom interna diskussioner, vilket är utvecklande för alla. Vi som arbetar inom Brand & Risk har en bakgrund och fokus som varierar, från brandingenjörer, sprinklerkompetens till spjutspets inom beräkningar och erfarenhet från räddningstjänst. Att vi dessutom kan nyttja våra kompetenta kollegor inom bland annat ventilation och styr ser vi som en extra styrka.

Vem är du?

Som person är du engagerad, nyfiken och driven. Du är snabb på att förstå logiska samband och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du har en utpräglad förmåga att använda dina kunskaper i ett helhetsperspektiv och tänka i stora penseldrag. Du har ett ödmjukt och hjälpsamt förhållningssätt och en förmåga att kompromissa. Självklart har du ett starkt engagemang i ditt arbete. Om du känner igen dig i den här beskrivningen så vill vi gärna att du blir en av oss!

Din kommande arbetsgivare

Bengt Dahlgren Brand & Risk är ett av Sveriges största konsultföretag inom brand och sprinkler. Vi finns på många olika platser i Sverige och ingår som ett av sex bolag i koncernen Bengt Dahlgren.
Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Hos oss får du utmaningarna som får dig att växa och stödet du behöver för att utvecklas och känna dig trygg i din yrkesroll. Självklart vill vi att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi Medarbetaren i fokus och satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi förra året utsågs till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter.
Hos Bengt Dahlgren blir du kollega med cirka 400 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget.

Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdag. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För mer information v.v. kontakta
Stockholm – Peter Sellberg tel. 0734-25 81 13, Hanna Naukhoff tel. 0734-25 81 55.

För information om företaget i stort kontakta Per-Anders Marberg tel. 0734-14 25 46.

Ansök här