Teknikkonsulter till vårt nya kontor i Kalmar

Vill du bli en del av framtiden? Brinner du för att skapa ett hållbart byggande för boenden, kontor, skolor och sjukhus? Vi på Bengt Dahlgren skapar med stort engagemang heltäckande […]

Yrkesområde: Brand & Risk Bygg & Fastighet Energi & Miljö Installation
Ort: Kalmar
Sista ansökan: 2017-12-31

Teknikkonsulter till vårt nya kontor i Kalmar

Vill du bli en del av framtiden? Brinner du för att skapa ett hållbart byggande för boenden, kontor, skolor och sjukhus?

Vi på Bengt Dahlgren skapar med stort engagemang heltäckande lösningar för framtiden. Men inte bara för våra kunder utan även för oss själva, då vi är en hållbar och modern arbetsgivare. Nu satsar vi stort i Kalmarregionen och behöver förstärka med ett antal personer inom våra fyra verksamhetsområden, ”Installation”, ”Energi&Miljö ”, ”Bygg&Fastighet” samt ”Brand&Risk”.

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson i utvecklingen av vårt Kalmarkontor, du är en driven konsult med god branschkännedom.

Om Tjänsten
Vi söker nu en eller flera personer som ska vara en del av uppstarten av Bengt Dahlgrens Kalmarkontor. Du samarbete i nära kontakt med kontorschefen för att strategiskt bygga upp verksamheten genom planering och marknadsföring. Med din specialistkunskap som projektledare eller uppdragsansvarig inom Installation, Energi, Miljö, Fukt, Fastighetsautomation eller Brand kommer du vara delaktig i konsultuppdragen samtidigt som du hjälper till att utveckla kontoret.

Som person är du ambitiös och driven samt har god yrkesvana, har kännedom och erfarenhet av branschen och vet hur man skapar god utveckling i en kunskapsdriven organisation.

Det här är en chans att få sätta prägel på din egen vardag och få möjlighet att vara del i det stora bolaget men på ett mindre kontor som du är delaktig i att utveckla.

Det är en rörlig och föränderlig roll som passar dig som gillar utveckling, att ha tydliga framtidsmål och är flexibel.

Om Bengt Dahlgren
Vi är det självklara valet för kunder och medarbetare. Med utgångspunkt i vårt tekniska kunnande vill vi fortsätta att utveckla vår verksamhet kopplat till kvalitet i byggprocessen genom unikt tekniskt kunnande ihop med en bra kundrelation och affärssinne.

Din bas kommer att vara i Kalmar där du ingår som en av Sydbolagets ca 80 medarbetare. I Bengt Dahlgren-koncernen blir du kollega med cirka 500 andra specialister. Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen för både dig själv och företaget. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Optimal Advice som genomför intervjuer löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Yvonne Jonsson, Rekryteringskonsult Optimal Advice,  070 – 872 21 79.

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta Joakim Thunborg, Kontorschef i Kalmar, 072-97 97 021.
Välkommen med din ansökan!

Ansök här