Vi söker dig med erfarenhet inom entrepenadbesiktning

Arbetar du som eller har erfarenhet av att arbeta med besiktning  av installationer eller vill utveckla dig inom besiktning så är du välkommen att höra av dig. Vi söker dig med lång erfarenhet […]

Yrkesområde: Besiktning Bygg & Fastighet
Ort: Stockholm
Sista ansökan: 2019-01-31

Vi söker dig med erfarenhet inom entrepenadbesiktning

Arbetar du som eller har erfarenhet av att arbeta med besiktning  av installationer eller vill utveckla dig inom besiktning så är du välkommen att höra av dig. Vi söker dig med lång erfarenhet och som är ansvarstagande, har förmågan att arbeta både i grupp och självständigt och som har ett brinnande tekniskt intresse. Du har ett bra ordningssinne och erfarenhet av kundkontakter.

Arbetsuppgifter I rollen kommer du arbeta med huvudsakligen entreprenadbesiktningar och viss del utredning, kontrollmätningar och statusmätningar i samband med besiktning har vi resurser för.

Bengt Dahlgren är ett teknikkonsultföretag med bred kompetens inom alla tekniska områden under samma tak, vilket ger möjlighet till snabb support och utveckling. Tjänsten innebär möjligheter till utveckling i en spännande organisation.

Kunduppdragen är främst inom Stockholms län. Körkort är ett krav.

Vem är du?

Du är van att ta egna initiativ och du har en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Vi tror att du är en nyfiken har god fysik och serviceinriktad person som trivs i den här branschen och vill utvecklas vidare. Som person är det viktigt att du har respekt för andra är ansvarstagande, ödmjuk, lyhörd och flexibel. Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Din framtida arbetsgivare

Vi sitter i moderna ljusa lokaler i Hammarby sjöstad. På stockholmskontoret blir du kollega med ca 140 medarbetare inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi&Miljö, Bygg&Fastighet och Brand&Risk.

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 12 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

För mer information vänligen kontakta gruppchef Eddy Chabo 08 – 588 88 165

Ansök här