Erfarna VVS ingenjörer till Skövde

Du jobbar idag eller har jobbat som konsult eller entreprenör inom VVS. Du har erfarenhet av att driva hela eller delar av projekt. Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt.

Yrkesområde: VVS-Projektering
Ort: Skövde
Sista ansökan: 2017-12-31

Erfarna VVS ingenjörer till Skövde

Vi vänder oss till dig som har relevant ingenjörsutbildning och några års erfarenhet inom vår bransch.

  • Du jobbar idag eller har jobbat som konsult eller entreprenör inom VVS eller energi.
  • Du har erfarenhet av att driva hela eller delar av projekt.
  • Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt.
  • Du vill jobba med och lära dig mer om VVS-konstruktion, beräkningar och dimensionering

Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!
Här har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet, helt enkelt!

Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du och leder stora som små projekt som kräver hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Hos oss har su alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens. Dels genom vår aktiva roll i utbildningsfrågor, dels genom att kunskaper aktivt byggs upp genom internutbildning och projektarbete.

Vem är du?

Du är van att ta egna initiativ och du har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är intresserad och har kunskaper inom CAD. Det är en merit om du kan MagiCAD. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i nya situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer. Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Din framtida arbetsgivare

Vi är det självklara valet för kunder och medarbetare. Med utgångspunkt i vårt tekniska kunnande vill vi fortsätta att utveckla vår verksamhet kopplat till kvalitet i byggprocessen genom unikt tekniskt kunnande ihop med en bra kundrelation och affärssinne.

På Bengt Dahlgren i Skövde är vi mer än femton engagerade VVS-ingenjörer med hög teknisk kompetens som hjälper våra kunder inom såväl industri som offentlig förvaltning och bostäder med deras behov.

I Bengt Dahlgren-koncernen blir du dessutom kollega med cirka 450 andra specialister. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen!

Intervjuer sker löpande. Välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.

För mer information v.v. kontakta avdelningschef Torbjörn Jarlevang 0500-49 58 18.

Ansök här