Vill du arbeta som kontorschef för vår verksamhet i Norrköping

…då vill vi att du söker den här tjänsten. Vi är inne i ett spännande skede som vi vill skall fortsätta. Som kontorschef medverkar du och utvecklar oss vidare i […]

Yrkesområde: Bygg & Fastighet Energi & Miljö Installation Kontorschef
Ort: Linköping Norrköping
Sista ansökan: 2019-01-31

Vill du arbeta som kontorschef för vår verksamhet i Norrköping

…då vill vi att du söker den här tjänsten.

Vi är inne i ett spännande skede som vi vill skall fortsätta. Som kontorschef medverkar du och utvecklar oss vidare i riktning att vara ”Det självklara valet för alla medarbetare och kunder”.

Som chef kommer du att ansvara för en avdelning med ca 5 medarbetare med tydligt tillväxtmål närmaste åren. Kontoret ingår i som ett av två kontor i vårt Linköpingsbolag

I din befattning ingår att driva och leda kontoret mot uppsatta mål enligt bolagets verksamhetsplan. Du har också ansvar för budget, rekrytering, beläggning och resursplanering av uppdragen. I ditt arbete ingår även att upprätthålla och skapa goda kundrelationer samt att arbeta med teknisk rådgivning. Arbetstiden delar du mellan chefsrollen och att arbeta i projekt då närheten till kund är mycket viktig för verksamhetens utveckling.

Du ingår i ledningsgruppen för Linköpingsbolaget och rapporterar direkt till Vd.

För att bli framgångsrik ser vi att du redan idag har en lokal förankring i regionen. Du har ledaregenskaper och är van att ta ansvar. Är du ledare idag ser vi det som positivt. Du är en person som fattar beslut, som är drivande och tillgänglig, en person med ett helhetstänk.

I urvalet lägger vi stor vikt vid både dina tekniska kunskaper och dina personliga egenskaper där vi värdesätter en god kommunikationsförmåga, stort engagemang, nytänkande och en förmåga att skapa goda relationer såväl bland medarbetare som med kunder.

Din kommande arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige och hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och nu i år även blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivaren 2018 alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

Du skickar in din ansökan med ditt CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida www.bengtdahlgren.se under karriär

Har du frågor om tjänsten kontakta Sören Karlsson Vd. soren.karlsson@bengtdahlgren.se, 013-4658990 alternativt personalchef Agneta Lundén-Hjält agneta.lunden-hjalt@bengtdahlgren.se

 

Ansökan skickas senast 2019 01 31

 

 

Ansök här