Vill du jobba med sjukhus och laboratorier!

Vill Du jobba och utvecklas inom en bransch som växer snabbt och är väldigt spännande?  Vi har startat upp en enhet på vårt Stockholmskontor som arbetar med ”rena medier” såsom […]

Yrkesområde: Installation Konstruktör VVS-Projektering
Ort: Stockholm
Sista ansökan: 2019-03-31

Vill du jobba med sjukhus och laboratorier!

Vill Du jobba och utvecklas inom en bransch som växer snabbt och är väldigt spännande?  Vi har startat upp en enhet på vårt Stockholmskontor som arbetar med ”rena medier” såsom medicinska gaser, laboratoriegaser, renvatten, renrum etc.

Vi är i stort behov av personer som brinner för att hjälpa våra kunder med specialkompetens inom området sjukhus och laboratorier. Du bör vara ingenjör och ha kunskap inom CAD. Utbildning internt och externt ordnar vi med.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med handläggning, projektering, riskanalyser, rådgivning, besiktningar etc. Det viktigaste är att Du är nyfiken och kan jobba bra i team med oss i gruppen så bästa resultat kan erbjudas kunden.

Det finns inga skräddarsydda utbildningar inom vår bransch utan vi lär av varandra och branschen. Vi har idag en stor kunskapsbank inom gruppen med mycket erfarenhet som ger dig stöttning och resurser i ditt arbete.

Bengt Dahlgren är ett teknikkonsultföretag med bred kompetens inom alla tekniska områden under samma tak, vilket ger möjlighet till snabb support och utveckling. Tjänsten innebär möjligheter till utveckling i en spännande organisation.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken, ambitiös och ansvarstagande, har förmågan att arbeta både i grupp och självständigt och som har ett brinnande tekniskt intresse. Du har ett bra ordningssinne och erfarenhet av kundkontakter. Du är van att ta egna initiativ och du har en god planerings- och organisationsförmåga. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare Vi tror att du är serviceinriktad person som trivs i den här branschen och vill utvecklas vidare. Som person är det viktigt att du har respekt för andra, är ansvarstagande, ödmjuk, lyhörd och flexibel. Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Din framtida arbetsgivare

Vi sitter i moderna ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad. På Stockholmskontoret blir du kollega med ca:150 medarbetare inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi & Miljö, Bygg & Fastighet och Brand & Risk.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de 4 senaste åren blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare bland teknikkonsulter och 2018 blev vi även utsedda till Sveriges Bästa Arbetsgivare alla kategorier i Universums årliga mätning.

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

För mer information vänligen kontakta gruppchef Gunnar Nilsson, 08-588 88 129 eller personalchef Agneta Lundén-Hjält 0734 142592.

Ansök här