Vill du vara med och utveckla vår nystartade verksamhet i Skellefteå. Vi söker dig som vill komma in tidigt och vara med och ta steget vidare!

Du kommer att vara en viktig pusselbit i företagets pågående satsning i Skellefteå med stora möjligheter att vara med och påverka verksamhetens utveckling. Vem är du? Vi vänder oss till […]

Yrkesområde: Energi & Miljö Installation VVS-Projektering
Ort: Skellefteå
Sista ansökan: 2019-03-31

Vill du vara med och utveckla vår nystartade verksamhet i Skellefteå. Vi söker dig som vill komma in tidigt och vara med och ta steget vidare!

Du kommer att vara en viktig pusselbit i företagets pågående satsning i Skellefteå med stora möjligheter att vara med och påverka verksamhetens utveckling.

Vem är du?
Vi vänder oss till dig som har relevant ingenjörsutbildning och några års erfarenhet som konsult eller entreprenör inom VVS och energi. Är du engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!

Du är van att ta egna initiativ och har en god planerings- och organisationsförmåga. Vi tror att du har en nyfikenhet och är en serviceinriktad person som trivs i den här branschen och vill utvecklas vidare. Som person är det viktigt att du har respekt för andra, är ansvarstagande, ödmjuk, lyhörd och flexibel. Är du rätt person finns det mycket goda framtidsutsikter hos oss.

Nätverksbyggande är viktigt i denna roll och du har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du har branschkunskap och gärna ett redan etablerat kundkontaktnät och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Du är intresserad och har kunskaper inom CAD. Det är en merit om du kan Magi- CAD.

Din framtida arbetsgivare

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Brand & Risk, Bygg & Fastighet och Energi & Miljö. Vi finns på 11 orter runt om i Sverige, hos oss blir du kollega med drygt 500 andra specialister.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi de senaste fyra åren har blivit utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter och även förra året till Sveriges bästa arbetsgivare bland mellanstora företag totalt i Universums årliga mätningar. 

Anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

För mer information vänligen kontakta Tomas Spett 0734-25 81 96 eller kontakta Lars Kjellgren 08-588 88102.

 

Ansök här