COVID-19 Information

Vi finns här för er 

På Bengt Dahlgren jobbar vi aktivt för minskad smittspridning av Covid-19 samtidigt som vi gör allt för att säkerställa leveransen i våra projekt. Vi månar om våra anställda, kunder och samhället och följer riktlinjer från stat och myndighet, men vi möts gärna. Digitalt! Vi har full beredskap för att ersätta fysiska möten med fullgoda digitala möteslösningar som gör att vi inte tappar kvalitet i våra möten. Vi finns här för er!

I dessa tider är det också viktigt att höja blicken och se efter vad vi tillsammans kan göra för att hålla grytan kokande. Stopp i våra gemensamma projekt kommer bli oerhört olyckligt både för individ och samhälle. Alla vi som tillsammans bygger Sverige; entreprenörer, byggherrar och konsulter behöver ta vårt ansvar för att hålla igång verksamheten i vår bransch. Tillsammans kommer vi att ta oss genom denna stora utmaning och bli ännu bättre på att skapa det goda samhället.

Vi kan hjälpa er

I tider som dessa är det många som behöver ställa om, vi kan hjälpa ditt företag med exempelvis;

  • Rådgivning och stöd kring ändrad produktion om du ställer om för att exempelvis producera handdesinfektion.
  • Snabb projektering och rådgivning kring medicinska gaser och VVS vid fältsjukhus och liknande.
  • Krishantering
  • Kontinuitetshantering: Det tas många snabba beslut och det kan vara svårt att hitta uthållighet i organisationen. Vi kan hjälpa Er att skapa system för att hålla ut under hela denna period i form av prioriteringar, nyttjande av resurser m.m. Denna hjälp är på strategisk nivå.
  • Byggsektorn har det tufft med frånvaro av personal och leveranser (t.ex. kan inte utländska arbetare ta sig hit). Vi kan stötta Er i en ansträngd arbetsmiljö-/projekt-/arbetsplatsorganisation. Vi kan gå in i en organisation och bemanna upp.
  • Utbildning – ibland kan det vara skönt att få ett avbrott i arbeta-hemifrån-tider, då kan ett förslag vara att samlas kring en digital utbildning. Det kan också fungera som kompetensutveckling under tider man har mindre arbete. Du hittar alla våra utbildningar här, och vill du att vi skräddarsyr en utbildning till just dig, kontakta oss gärna.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver vår hjälp eller har funderingar eller frågor.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.