BIM- & CAD-samordning

Samordning med oss, BIM och VR

BIM, Building Information Modelling, handlar om att på ett effektivt och organiserat sätt hantera information om en byggnad. Bengt Dahlgrens tjänster inom BIM säkerställer att hela byggnadsinformationen kommer till användning och verklig nytta så både tid och pengar sparas.

Det nya inom BIM är visualisering med VR-teknik som ger en möjlighet att uppleva en byggnad i förtid för att se hur byggnaden kommer att se ut och få en verklig uppfattning av storleken inne i byggnaden. Projektstyrning med tidsplan, mängdning och kalkyler baserat på BIM-modellen är några andra exempel på vad Bengt Dahlgren levererar till ledande projekt idag. 

Våra BIM-specialister är aktiva i hela byggprocessen, från att skapa BIM-strategi, samordna BIM-modeller till att tillämpa BIM-metodik för entreprenörer, förvaltare och fastighetsägare oberoende av storlek.

BIM- och CAD-samordning

Vi utför 3D-, BIM- och CAD-samordning med spetskompetens inom branschens ledande programvaror såsom Solibri Model Checker, Autodesk Navis Manager och dessutom webbaserade lösningar.

Med en gedigen projekteringskompetens och nära samarbeten med våra kunder kan vi erbjuda samordningsmodeller att lita på!

Kontakta oss

Kontakta oss här för en offert. Du kan alltid nå oss direkt på info@bengtdahlgren.se.

© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.